Februari 2002

Silver Star is af!!! Dinsdag, 12 februari 2002 om 14:14, door Marco

De bouw van Silver Star in Europa-Park is voltooid. Dit is de nieuwe hogesnelheidsachtbaan in Duitsland die een snelheid van boven de 130km/h behaalt. Deze achtbaan is toegangelijk als het park in het nieuwe jaar weer opent. Volgens kenners is hij echt de moeite waard.
Commentaar (0)

Stemsysteem Dinsdag, 12 februari 2002 om 11:10, door Marco

Bij de attractieparken kun je stemmen wat je vind van de attracties of van de parken, dit is nu nog lang niet bij alle parken mogelijk maar er word aan gewerkt, kijk nu maar eens bij WarnerBros. voor een voorbeeld van hoe het er ongeveer uit komt te zien.
Commentaar (0)

Plaatjes WB + Efteling Donderdag, 7 februari 2002 om 20:03, door Thomas

De plaatjes van attracties van Warner Bros. Movie World zijn nu eindelijk allemaal te bekijken. Er zijn ook een paar foto's van de Efteling bij gekomen. Hopelijk komen er snel meer, en ook komen er een een aantal van EuropaPark bij.
Commentaar (0)

Gemiddeldes park + Foto's Woensdag, 6 februari 2002 om 20:21, door Thomas

Bij het stemgebeure staat nu ook het gemiddelde van elk park op basis van de ratings van alle attracties. En ik ben nu zo goed als klaar met het maken van de 'fotopagina'. Die werkt met CGI, vandaar dat het dus even duurde voordat die helemaal klaar was. Een voorbeeldje vind je bij Eraser (in Warner Bros).
Commentaar (0)

Efteling toegevoegd Dinsdag, 5 februari 2002 om 21:49, door Thomas

De pagina over de Efteling is nu online. De lijst met attracties is af en je kan nu stemmen. Foto's en informatie komen er snel bij.
Commentaar (0)

Site gaat nu echt groeien. Dinsdag, 5 februari 2002 om 14:55, door Thomas

Ik weet, er is helemaal niks aan de site gedaan, dit vanwege tijdgebrek enzo. Maar nu proberen we er helemaal tegenaan te gaan. Dus hou de site in de gaten!
Commentaar (0)