Maart 2002

Soort achtbaan: hout of staal Maandag, 25 maart 2002 om 19:58, door Thomas

Ik heb een verhaaltje toegevoegd over wat nou een stalen en wat nou een houten achtbaan precies is. Klik hier.
Commentaar (0)

Losse achtbaan onderdelen gefotografeerd Vrijdag, 22 maart 2002 om 20:54, door Thomas

Alweer een tijdje terug heb ik twee foto's kunnen maken van een stuk van een achtbaan, die op een vrachtwagen werd vervoerd. Ik heb nu (eindelijk) die twee foto's online gezet, en ik heb er een klein verslagje bij geschreven. Klik hier voor de foto's.
Commentaar (0)

Nu gratis aanmelden! Woensdag, 20 maart 2002 om 19:46, door Thomas

Je kan je nu gratis en automatisch aanmelden bij RidesManiac!
Commentaar (0)

Login Dinsdag, 19 maart 2002 om 21:55, door Thomas

Het aanmeldscript is zo goed als af, en daarom kan je morgen of overmorgen je al automatisch aanmelden!
Commentaar (0)

Inlogsysteem Zondag, 17 maart 2002 om 21:30, door Thomas

Het inlogsysteem werkt nu goed. Het is nog niet af, maar ik ben er nog mee bezig. Het aanmelden gaat nog niet automatisch; als je lid wil worden, moet je me even mailen. Het stemgedeelte is nu namelijk 'op slot' gezet voor niet-leden. Als je dus wilt stemmen, moet je lid worden. Natuurlijk wordt het binnenkort veel aantrekkelijker om lid te worden, omdat je dan veel meer 'voordeel' uit het lidmaatschap kan trekken. Even om schrik te voorkomen: het lidmaatschap is compleet gratis, en de enigste verplichte gegevens die we nodig hebben is een gebruikersnaam, wachtwoord en je e-mailadres.

Dus, als je lid wil worden moet je me even mailen. Binnenkort kan dat automatisch. Je browser moet wel cookies kunnen accepteren.
Commentaar (0)

Nieuw systeem Zaterdag, 2 maart 2002 om 17:16, door Thomas

Ik ben nu bezig om in ieder geval het systeem die voor de lijst met attracties per park verzorgt aan het veranderen. Ik gebruikte CGI, maar ik zet het nu om in PHP omdat dat veel sneller gaat. Waarschijnlijk wordt er nog meer in PHP omgezet.
Commentaar (1)