Maart 2004

Six Flags verkoopt Amerikaans park en Europese afdeling Zaterdag, 13 maart 2004 om 14:44, door Thomas

Six Flags gaat het Amerikaanse park Six Flags Worlds of Adventure (gelegen in de staat Ohio, een uur rijden van Cedar Point) verkopen voor zo'n 145 miljoen dollar. Daarnaast verkopen ze de gehele Europese divisie, op Warner Brothers Movie World Madrid na omdat ze daar maar 5% van de aandelen hebben, voor zo'n 200 miljoen dollar.

Volgens geruchten zou Warner Bros nu de Europese divisie gekocht hebben of in ieder geval erin geinteresseerd zijn. Wat dit voor gevolgen zal gaan hebben, is nog niet bekend. Wel zijn fans opgelucht als Warner Bros de parken zou opkopen, aangezien zij veel geld hebben en eerder prachtige parken hadden en onderhielden, todat Six Flags die parken overnam. Overigens kan Warner Bros nog altijd besluiten individuele parken in de verkoop te doen.

Wij hopen dat, ongeacht wie de parken koopt, de parken weer vernieuwend en goed onderhouden zullen worden.
Commentaar (2)

RollerCoaster Tycoon 3 in ontwikkeling Vrijdag, 12 maart 2004 om 0:00, door Thomas

Atari heeft aangekondigd bezig te zijn met RollerCoaster Tycoon 3. De nieuwe versie van RollerCoaster Tycoon zal rigoureus veranderen. Alles wordt namelijk 3D.
Kijk voor screenshots op www.rollercoastertycoon.com.

De reacties op de verandering zijn verschillend. De een vind de nieuwe graphics schitterend, de ander heeft liever de originele graphics. Weer anderen willen graag een combinatie.

Chris Sawyer, de vader van RollerCoaster Tycoon, werkt weer mee aan het spel, dit deed hij niet bij RollerCoaster Tycoon 2. Het spel wordt ontwikkeld door het Engelse bedrijf Frontier Developments. Atari verwacht het spel rond kerst uit te kunnen brengen.
Commentaar (0)