April 2002

Rollercoaster tycoon Zaterdag, 13 april 2002 om 15:31, door Marco

Hallo allemaal.
Vanaf nu is bij het gedeelte games ook de optie RollerCoaster Tycoon beschikbaar. Nu staan hier alleen nog maar screenshots maar binnenkort komen er ook achtbaanmodellen bij.
Commentaar (0)

Pretparken openen hun deuren weer Zaterdag, 6 april 2002 om 21:14, door Thomas

Op dit moment openen allerlei pretparken weer geopend. Enkele grote parken zijn de SixFlags parken, Europa-Park, Heide-Park, Alton Towers en noem maar op. Ook is er een heel nieuw park gebouwd: Warner Brothers MovieWorld Madrid. Deze ligt dus in Madrid in Spanje.

Bijna ieder park heeft nu weer een nieuwe attractie gebouwd: WBMWB heeft een vrije val ding (;)), AT heeft een 'vliegende' achtbaan, de Efteling heeft een 3D-simulator, SFH heeft een hoge snelheidsachtbaan en EP ook, en zo kan je nog wel even doorgaan. De meeste attracties zullen in de loop van het jaar beschreven worden. Binnenkort komt er wat over Goliath (SFH), The Wild Bunch (WBMWB), Pandadroom (de Efteling), Air (AT) en SilverStar (EP).


Heel wat afkortingen he? Daarom staat hieronder een lijst met de afkortingen die in dit berichtje zijn gebruikt. Later komen ze ook op de site te staan op een 'normale' pagina.
- AT = Alton Towers
- EP = Europa-Park
- SFH = SixFlags Holland
- WBMWB = Warner Brothers MovieWorld Bottrop
Commentaar (0)

Soort achtbaan: hout of staal Vrijdag, 5 april 2002 om 21:50, door Thomas

Ik heb een verhaaltje toegevoegd over wat nou een stalen en wat nou een houten achtbaan precies is. Klik hier.