Oktober 2002

Webcam in Cedar Point Maandag, 28 oktober 2002 om 19:43, door Thomas

Ik weet dat dit al een hele tijd bekend is, maar ik plaats het nu toch maar.
In Cedar Point word gewerkt aan een nieuwe zeer hoge achtbaan. De lay-out van de baan is niet bijzonder, erg klein zelfs: lancering - omhoog - omlaag - remmen. Dit is natuurlijk niet veel, maar de hoogte maakt het wel redelijk goed. Hoe hoog de baan zal worden is onbekend.
Een tijdje had Cedar Point een webcam geplaatst, welke gericht was op de bouwplaats van de baan. Klik hier om er naar toe te gaan. Hoe er wel rekening mee dat er iets van 6 uur tijdssverschil zit tussen hier en daar. :)
Commentaar (0)

Storm heeft ook invloed op pretparken Zondag, 27 oktober 2002 om 16:34, door Thomas

Zoals je onderhand wel gemerkt hebt raast er een zeer hevige storm door Nederland e.o. Daarom heeft bijv. de Efteling zijn deuren gesloten. De gedupeerden hebben wel een gratis kaartje gekregen. Six Flags Holland is nog wel open, maar ongeveer 50 % van de attracties is gesloten. Ook in het buitenland zijn pretparken (gedeeltelijk) gesloten.
Commentaar (0)

Nieuw stuk informatie toegevoegd Woensdag, 23 oktober 2002 om 21:05, door Thomas

Vandaag is het een druk dagje. Naast dat je weer kan inloggen en lid worden en de release van RCT 2 in Nederland heb ik nu een stukje info toegevoegd. Dit keer gaat het over de remmen van een achtbaan. Enjoy!
Commentaar (0)

RollerCoaster Tycoon 2 nu in de winkels!!! Woensdag, 23 oktober 2002 om 18:44, door Thomas

Eindelijk is het zover; bij verscheidene winkels in Nederland ligt RollerCoaster Tycoon 2 in de schappen. Ren maar naar de winkels! ;-)
Commentaar (0)

Aanmelden en inloggen kan weer Woensdag, 23 oktober 2002 om 18:14, door Thomas

Sinds gisteren kon je je alweer aanmelden, maar nu kan je ook weer inloggen en alle functies gebruiken, behalve het wijzigen van je gegevens en je herinneringsvraag gebruiken om je accountgegevens te krijgen. Dit moet vanavond weer werken.
Commentaar (0)

Paar foto's toegevoegd Maandag, 21 oktober 2002 om 22:02, door Thomas

Vandaag maar weer eens 5 foto's toegevoegd bij Parc Asterix.
Commentaar (0)

Releasedatum RCT 2 uitgesteld Maandag, 14 oktober 2002 om 18:50, door Thomas

Ik heb slecht nieuws; voor zo ver ik weet is de releasedatum van RollerCoaster Tycoon 2 uitgesteld naar rond 25 oktober. Waar eerst sprake was van een vervroegde uitgave (voor 15 oktober), is er nu juist afstel van uitgave. De reden is onbekend, maar hij komt nog wel aan het eind van deze maand, nog even geduld!
Commentaar (2)

Eindelijk weer een update Zondag, 13 oktober 2002 om 21:40, door Thomas

Na een tijdje toch geen tijd te hebben gevonden, heb ik nu een technisch probleempje met het inloggen op deze site opgelost. Helaas kan er nog niet weer aangemeld worden, maar daar wordt aangewerkt. De mensen die al lid zijn kunnen nog gewoon inloggen.

Een aantal nieuwe foto's voor Disneyland Park, 7 om precies te zijn. Meer zullen er volgen.

RollerCoaster Tycoon 2 zal binnenkort ook in Nederland verschijnen. De releasedatum verschilt per winkel, maar zal zo rond 15 oktober zijn. Ik ben wel benieuwd wanneer er eindelijk een demo uitkomt, dat zal ook niet al te lang meer duren. Als die uitkomt, laat ik het hier meteen weten.
Commentaar (0)